onsdag, november 22, 2006

Tittat på golv, kakel och klinkers samt studiebesök på förlossningen

I onsdags var jag ledig på eftermiddagen för att åka och titta på golv, kakel och klinkers samt att vi skulle in till förlossningen i Halmstad för studiebesök. Jag och Fia åkte först till Getinge Mattcenter för att titta på golv. Vi föll för ett valnötsgolv i laminat från Alloc som vi vill ha i kök, vardagsrum och hall på nedervåningen. Det var snyggt och verkade väldigt slittåligt. På övervåningen funderade vi på ett lite ljusare golv som liknar plankgolv. Vi fick med oss priser så att vi kan fundera vidare.

I Halmstad besökte vi Svenska kakel och tittade på kakel, klinkers samt badrumsmöbler. Det fanns mycket att titta på och vi fick lite idéer på hur vi skulle kunna tänka oss att ha det. I köket har vi bestämt oss för att ha vita, avlånga och fasade kakelplattor.

Klockan 18:00 var vi på förlossningen för att få en rundtur och mer information vad som kommer att hända nästa gång vi kommer dit. Det kändes väldigt tryggt där och personalen var lugna och trevliga. På fredag är det bara en månad kvar till beräknad förlossning. Det börjar bli riktigt nära nu!

Tvåstavs valnöt, laminat från Alloc

Kakel till köket.

Dessa kakelplattorna kollade vi på för badrummet.

Klinkers till badrummet var svårast. Men något liknande detta kanske...

Denna badrumsmöbel från Aspen tyckte vi var snygg.

Inga kommentarer: